Ali, ne kao fudbaler

Kroos: Volio bih otići u Ameriku

E. Čaušević

Njemački reprezentativac Toni Kroos i ovog ljeta sigurno će biti na meti mnogih evropskih klubova.

Ipak, gotovo je sigurno da će fudbaler Real Madrida ponovo dobiti bogate ponude iz Kine i Sjedinjenih Američkih Država kao što je to bio slučaj prethodna dva prelazna roka. Nijemac je za GermanNews izjavio da ima želju da ode u Ameriku, ali ne kao fudbaler.

"Volio bih putovati u Sjedinjene Američke Države jednog dana i možda provesti duži period tamo sa svojom porodicom. Ali, ne kao fudbaler, to me ne interesuje. Nije bitno da li se radi o Kini ili Americi, ne želim da igram tamo", rekao je Kroos.

Čini se da je ovaj 27-godišnji vezni fudbaler jedan od rijetkih koji može odoljeti bogatim ponudama iz Kine i Amerike. Njemačkog reprezentativca ćemo sigurno još nekoliko godina gledati na najvećoj fudbalskoj sceni što posebno raduje navijače Real Madrida.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.