FOTO: EPA

Šta će reći navijači Barcelone?

Kontroverzni sudac dijeli pravdu u El Clasicu

Španski mediji pišu da je već određen sudac koji će dijeliti pravdu u derbiju između Real Madrida i Barcelone. 

Do popularnog El Clasica je ostalo manje od mjesec dana i navodno je već odlučeno ko će dijeliti pravdu u utakmici koja bi mogla odlučiti novog prvaka Španije. Kako prenose tamošnji mediji, na Santiago Bernabeu će pravdu dijeliti Gil Manzano koji je nedavno sudio 'sporni' meč Villarreala i Reala.

Kraljevi su gubili 2:0, a do preokreta i pobjede od 3:2 'pogurao' ih je upravo Manzano i to nakon nekoliko vrlo čudnih odluka. Domaćin se, očekivano, žalio, a optužbe na Manzanov račun je tada iznio predsjednik Villarreala. 

"Manzano i njegovi pomoćnici su napustili stadion s plastičnim vrećicama Reala. To nije u redu", kazao je Fernando Roig, aludirajući na poklone.

Podsjetimo, derbi između Real Madrida i Barcelone će biti odigran 23. aprila. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.