Čileanac pred transferom

Daily Mail: Bayern dovodi Sancheza

Daily Mail tvrdi da je čileanski fudbaler Alexis Sanchez blizu transfera u Bayern. 

Gotovo je sigurno da će Čileanac na kraju sezone 'dignuti sidro' i napustiti Arsenal, a iako još uvijek nije poznato gdje bi mogao nastaviti karijeru, Daily Mail tvrdi da je slavni Bayern favorit u borbi za njegove usluge. 

Na ovom transferu, kako se navodi, insistira trener Carlo Ancelotti, a Arsenal u namjeri da nešto zaradi je prinuđen da se odrekne Sancheza jer mu ugovor sa londonskim klubom ističe na ljeto 2018. godine. 

Sanchez je u Arsenal stigao još 2014. godine. Trenutno je najbolji igrač u timu, pošto je postigao 22 gola i pritom upisao 18 asistencija, a za vrijeme dosad provedeno na Emiratesu je osvojio samo dva trofeja.

U svojoj dosadašnjoj karijeri još je igrao za Barcelonu, Udinese, Colo Colo, River Plate... 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.