Milwaukee želi prekinuti seriju poraza

Pacersi love doigravanje protiv Bucksa

D. Rakanović

Indiana Pacersi će večeras ugostiti Milwaukee Buckse za koji nastupa bh. reprezentativac Mirza Teletović.

Pacersi su u trci za doigravanje na Istoku, trenutno se nalaze na devetoj poziciji sa omjerom 38:40, koliki ima i osma i sedma ekipa na Istoku, Chicago Bullsi i Miami Heat. 

S druge strane, Milwaukee drži petu poziciju na Istoku sa omjerom 40:38, ali još uvijek nisu osigurali nastup u play-offu. 

Paul George u posljednje vrijeme igra u odličnoj formi i nosi ekipu Pacersa, tako se očekuje da bude i večeras u Indiani. 

Bucksi traže prekid serije od dva vezana poraza, kao i da pobjedom potvrde nastup u doigravanju. 

Navodno će za ovu utakmicu Pacersi biti jači za Al Jeffersona koji se oporavio od povrede zgloba, dok je sigurno da ni ovu utakmicu u sastavu Indiane neće biti Glenna Robinsona III.

Milwaukee, isto tako, u večerašnjoj utakmici neće moći računati na usluge Malcolma Brogdona i Johna Hensona.

Duel Pacersa i Bucksa je na rasporedu večeras u 1 sat iza ponoći. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.