Makedonac, ipak, napušta Rim?

Pandev ponovo na meti Intera

Edmir Škorić

Interov trener Jose Mourinho, ako je vjerovati italijanskom Corriere dello Sport, ponovo se zainteresovao za napadača Makedonije i rimskog Lazija Gorana Pandeva.

Goran Pandev (26) je ponovo u fokusu trenera milanskog Intera Josea Mourinha. Kako prenosi italijanski Corriere dello Sport, Makedonac sigurno napušta Lazio na kraju sezone jer mu ističe ugovor.

Prvi u redu zainteresovanih za njegove usluge je četvrostruki uzastopni italijanski prvak, koji je i ranije pokazivao interes za ovog napadača, milanski Inter. Pandev je dres rimskog kluba nosio punih pet sezona, a ranije je nastupao za omladinski tim Intera. Za najbolju makedonsku selekciju odigrao je 40 utakmica i postigao 14 golova.

Ovog ljeta imao je dosta nesuglasica sa čelnicima nebesko-plavih, naime Makedonac je želio napustiti Rim, ali na kraju svega ostao je na Olimpicu i skoro je otpisan za utakmice Evropske lige zajedno s Ledesmom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.