Reprezentativac BiH

Šehić osvojio novu titulu sa Qarabagom

Rezervni golman reprezentacije BiH Ibrahim Šehić nastavio je nizati uspjehe sa svojim Qarabagom. 

Qarabag je gostujućom pobjedom nad Interom iz Bakua (0:3) dva kola prije kraja sezone osigurao četvrtu u nizu titulu prvaka Azerbejdžana, s obzirom da ima prednost od nedostižnih sedam bodova ispred drugoplasirane Gabale. 

Velike zasluge za to pripadaju svakako i Šehiću, koji je u ovom klubu od 2013. godine, a vrijedi istaknuti da je ove sezone branio na gotovo svim mečevima za Qarabag. 

Ipak, veliko je pitanje da li će Šehić biti i naredne sezone na golu ovog kluba. U inostranim medijima pojavile su se špekulacije da za Qarabag potpisati proslavljeni turski golman Volkan Demirel, aktuelni golman Fenerbahčea, s kojim su navodno dogovoreni uvjeti transfera. 

Šehić je pored Qarabaga u dosadašnjoj karijeri još branio za Željezničar i turski Mersin. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.