Zbog neslaganja sa pojedinim igračima

Aldin Džidić nije više trener NK Čelik

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika jučer su na Bilinom polju pobijedili Mladost rezultatom 1:0, te tako upisali treću pobjedu u nizu. Kako je na klupu Čelika sjeo Boris Pavić, zajedno sa svojim pomoćnicima Aldinom Džidićem, Senadom Brkićem i Almirom Toljom, crno-crveni su u šest utakmica osvojili 14 od mogućih 18 bodova.

Već je poznato da Boris Pavić ekipu vodi s tribina, a na klupi za rezervne igrače su Aldin Džidić, Pavle Skočibušić, Senad Brkić i Almir Tolja.

Jučer na klupi nije bilo Džidića, koji je, kako saznajemo zbog neslaganja s pojedinim igračima, odlučio napustiti klupu Čelika. Džidić je veoma temperamentan, što je bezbroj puta pokazivao i kao igrač, a očito da to nije odgovaralo nekim igračima, tako da je ovaj Zeničanin odlučio napustiti klupu kako ne bi kvario atmosferu i unosio nemir u svlačionicu.

Čelik se četiri kola prije kraja prvenstva nalazi na poziciji koja im i naredne sezone garantuje igranje u Premijer ligi. Crno-crveni sada imaju sve u svojim rukama, a ako pobijede sve utakmice do kraja sigurno ostaju u ligi i ne trebaju da brinu o ostalim rezultatima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.