Qarabag osvojio i Kup

Šehić niže trofeje u Azerbejdžanu

Bh. golman Ibrahim Šehić osvojio je danas sa svojim Qarabagom novi trofej u Azerbejdžanu. 

Nakon što se po četvrti put uzastopno okitio naslovom prvaka Azerbejdžana, 28-godišnji Šehić je nastavio nizati uspjehe sa klubom iz Agdama.

Šehić je danas sa Qarabagom osvojio i nacionalni Kup, nakon što je njegov klub u finalu pobijedio Gabalu rezultatom 2:0. Oba pogotka su postignuta u drugom poluvremenu, a u strijelce su se upisali Madatov i Abbasov. 

Rezervnom golmanu reprezentaciju BiH ugovor sa Qarabagom ističe 2018. godine, a nije nemoguće da ovaj klub napusti na ljeto. Šehić je nedavno izjavio da ima želju da se okuša u jačoj ligi i da bi razmislio ukoliko bi došla ponuda koja bi zadovoljila njega i klub. 

Podsjetimo, prije Qarabaga je branio boje Mersina i Željezničara. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.