Foto: EPA

Andre Gomes u centru pažnje

I to je moguće: Iz Barce prelazi u Real Madrid?

Endin Čaušević

Na kraju ove sezone Barcelonu će napustiti trener Luis Enrique, a njegovim stopama najvjerovatnije će krenuti nekoliko fudbalera koje je ovaj stručnjak doveo na Nou Camp.

Prošlog ljeta Barcelona je iz Valencije dovele Andrea Gomesa, ali portugalski reprezentativac i nije baš uspio opravdati povjerenje. Navijači katalonskog kluba traže njegov odlazak jer vjeruju da nije dovoljno dobar da nosi dres Barcelone i naredne sezone.

Međutim, španski mediji prenijeli su danas nevjerovatnu priču u kojoj je glavnik lik upravo Gomes. Naime, špekuliše se da će Gomes napustiti Barcelonu, te da će uraditi ono što je "zabranjeno", a to je odlazak u Real Madrid.

Navodno, njegov agent Jorge Mendes ponudio je ovog igrača kraljevskom klubu jer je i Real prošlog ljeta bio zainteresovan za njega. Ipak, Gomes je za 35 miliona eura otišao u Barcelonu, no nije nemoguće da ga od naredne sezone gledamo u dresu ljutog rivala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.