Portugalski defanzivac želi ostati u Madridu

Pepe: Do samog kraja ću čekati Real Madrid

D. Rakanović

Portugalski reprezentativac Pepe će na ljeto postati slobodan igrač, a finale Lige prvaka protiv Juventusa u Cardiffu 3. juna možda će mu biti posljednja utakmica u dresu Kraljeva. 

Pepe (34) je španskim medijima izjavio da je će ignorisati ponude francuskog PSG-a i italijanskog Intera sve dok se zvanično ne dogovori sa Realom o svojoj budućnosti. 

"Finale Lige prvaka je 3. juna, a ja ima ugovor do 30. Uvijek sam govorio da ću do samog kraja čekati Real Madrid. Sretan sam ovdje i 100 posto sam spreman da igram", izjavio je Pepe, prenosi španska Marca. 

Portugalski defanzivac je u Real stigao 2007. godine iz Porta, a za Kraljeve je odigrao 334 utakmice.  Sa Realom je osvojio tri titule u La Ligi, dva Kupa Kralja i dva trofeja Lige prvaka. 

 

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.