Fudbaler Sloge poslije pobjede nad ekipom Bratstva

Radovanović: Zadovoljni smo zbog nova tri boda

Emir Dindić

U okviru 28.kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine za fudbalere ekipa Sloge iz Simin Hana slavila je protiv ekipe Bratstva rezultatom 3:1, i tako upisala novu pobjedu. 

Sjajni napadač Sloge iz Simin Hana Igor Radovanović na današnjoj utakmici ponovo se upisao u listu strijelaca, te je poslije utakmice za portal SportSport.ba podijelio svoja razmišljanja o današnjem susretu.

"Izgledalo je rezultatski da je utakmica bila vrlo lagana, međutim to i nije bilo tako lagano. Odlično smo ušli u utakmicu postigli rano golove, poveli veoma brzo rezultatom 3:0. Poslije toga smo ostavili mnogo prostora ekipi Bratstva, koja je to znala da iskoristi i pred kraj prvog poluvremena uspjela da smanji rezultat. U drugom poluvremenu gledali smo da sačuvamo stečenu prednost, nismo protivniku dozvolili da napravi ozbiljne prilike, a isto tako nismo ih ni mi napravili. Na kraju možemo biti jako zadovoljni sa današnjom pobjedom. Čestitam ekipi Bratstva na jednoj fer i sportskoj utakmici danas",zaključio je Radovanović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.