Fudbaler Čapljine

Pervan: Bilo je nervoze, važnost utakmice je bila velika

U utakmici za infrakt, Čapljina je na kraju ipak uspjela poraziti Goražde na domaćem terenu i tako upisati zlata vrijedne bodove u borbi za opstanak u Prvoj ligi Federacije BiH. 

Jedan od strijalaca za Čapljince u pobjedi od 2:1 bio je 22-godišnji Pero Pervan, koji je zadovoljan ishodom i sretan zbog bodova.

“Utakmica nije bila onakva kakvu smo očekivali, bilo je teško od samog početka uz mnogo nervoze, vjerovatno jer su važnost i ulog bili veliki. Postigao sam na sreću pogodak i nadam se da je ova pobjeda donijela mirnoću i sigurnost u naš klub”, rekao Pervan koji se pozitivnim ishodima nada i na narednim utakmicama.

“U dvije naredne utakmice želimo izvući makar jednu pobjedu, Sloga iz Simin Hana je sljedeća, a onda zadnje kolo igramo protiv Bosna Seme. Nadamo se da ćemo uspjeti  izboriti opstanak, odnosno da ćemo osvojiti ta tri potrebna boda”, dodao je Pervan.

Čapljina se u Prvoj ligi Federacije BiH trenutno nalazi na osmom mjestu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.