Novo ime u Simin Hanu

Sloga želi u Premijer ligu: Stiglo prvo pojačanje

Prvo pojačanje Sloge Simin Han za sljedeću sezonu je iskusni Milan Muminović. 

Ovaj 33-godišnji fudbaler je nakon dvije godine provedene u Vitezu postigao dogovor sa rukovodstvom federalnog prvoligaša iz okolice Tuzle, što nam je potvrdio i trener ovog kluba Darko Vojvodić. 

Sloga u sljedeću sezonu ulazi s velikim ambicijama i borit će za plasman u premijerligaško društvo, a u tom pohodu Muminović bi trebao predstavljati veliko pojačanje s obzirom na bogato iskustvo.

U svojoj karijeri Muminović odigrao preko 200 utakmica u Premijer ligi BiH, a pored Viteza još je nosio dresove Slavije, Zrinjskog, Sarajeva i Borca s kojim je u sezoni 2010/2011. osvojio i šampionsku titulu. 

Inače, Sloga je u tek završenom prvenstvu u Prvoj ligi FBiH izborila plasman na 3. mjesto, što je najveći uspjeh od osnivanja kluba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.