Plan priprema FK Sloboda

Poznati rivali Slobode u pripremnom periodu

Samir Mlaćo

Danas je u 12 sati održana prozivka FK Sloboda na kojoj se igračima i medijima obratio šef stručnog štabaa Tuzlaka Vlado Jagodić.

Novi član tima sa Tušnja danas je i zvanično postao 25-godišnji stoper Adnan Zukić, koji je već duže vrijeme trenirao sa Slobodom, nakon povratka iz Češke, tačnije Usti nad Labem.

Tuzlaci će sutra obaviti prvi trening u 18 sati, a u subotu će biti odigrana i utakmica između dva tima izabranika Vlade Jagodića.

U nedjelju će nogometaši Slobode imati slobodan dan, a 29.06. planiran je put na Kupres. 

Nakon dva dana treniranja, u nedjelju 02.07. protivnik Slobodi će biti Cibalia, dok je četiri dana kasnije rival mostarski Zrinjski.

U nedjelju 09.07. Sloboda će odmjeriti snage sa Radnikom iz Bijeljine, a u utorak 11.07. planiran je put kući.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Generlaka pred početak sezone zakazana je za 15.07,a  protivnik još uvijek nije poznat, dok je početak nove sezone BH Telecom Premijer lige BiH zakazan za 22.07.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.