Foto: EPA

Uprkos tome što je u klub došao Andre Silva

Milan i dalje želi Kalinića

Iako je danas objavljeno da je Milan angažovao pojačanje u napadu, tačnije da je u ovaj klub stigao Andre Silva, italijanski mediji izvještavaju da su u milanskom klubu i dalje zainteresovani za Nikolu Kalinića.

Rossoneri su bili izuzetno aktivni na tržištu od kada su ovaj klub preuzeli kineski investitori, a nešto ranije je potvrđeno da je u klub stigao 21-godišnji Andre Silva, dojučerašnji napadač Porta.

A iako se špekulisalo da će zbog ovoga u Milanu odustati od dovođenja napadača Fiorentine Nikole Kalinića, prema Sky Sportsu, to nije slučaj.

Naime, pošto je budućnost Carlosa Bacce u Milanu naizvjesna, Rossonerima će biti potreban još jedan napadač, pa namjeravaju Fiorentini za Kalinićeve usluge ponuditi 25 miliona eura.

Fiorentina ipak traži 30 miliona eura za svog napadača, ali se očekuje da će dva kluba ipak uspjeti doći do dogovora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.