Cvijanović na meti Dervenćana

Tekstilac želi angažovati bivšeg fudbalera Krupe

D. Vejo

Ekipa Tekstilca iz Dervente ozbiljno radi na angažovanju novog trenera, ali dosta se pažnje posvetilo i rekonstrukciji igračkog kadra.

Mnoga imena dovode se u vezu sa Dervenćanima.

Nakon bivšeg centarfora banjalučkog Borca Gedeona Guzine i napadača Slobode MG Aleksandra Malbašića, tim iz grada na Ukrini pikirao je i mladog Ognjena Cvijanovića.

Naime, pomenuti defanzivac, tokom minule polusezone branio je boje Zvijezde iz Gradačca u čije je redove stigao iz aktuelnog premijerligaša, Krupe.

Cvijanović bi prema mišljenju čelnika kluba bio odlično rješenje u zadnjoj liniji, obzirom na dosadašnju fudbalsku biografiju.

Pored njega, spominje se i dolazak Siniše Radoje, koji još uvijek nije ragovarao sa čelnici Velikana iz Platonove oko nastavka saradnje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.