Teške optužbe

Agent Roberta Lewandowskog "opleo" po igračima Bayerna

Endin Čaušević

Poljski napadač Robert Lewandowski iza sebe ima još jednu jako dobru sezonu u dresu Bayerna.

Lewandowski je do posljednjeg kola vodio borbu sa Aubameyangom za najboljeg strijelca Bundeslige, a na kraju je napadač Borussije Dortmund osvojio ovu nagradu. Agent poljskog napadača Maik Barthel oglasio se danas u njemačkim medijima, te je žestoko kritikovao igrače Bayerna i trenera Carla Ancelottija.

On je poručio da je pričao sa Robertom prije nekoliko dana, te da mu se on požalio da nije imao dovoljnu podršku saigrača i trenera do kraja sezone u borbi za najboljeg strijelca Bundeslige.

"Robert mi je rekao da nije imao podršku i da trener nije bio zainteresovan u zadnjoj utakmici da kaže igračima da pokušaju pomoći njemu da postigne nekoliko golova kako bi bio najbolji strijelac. Bio je vidno razočaran i nikada ga nisam vidio takvog. Nadam se da će se to promijeniti", rekao je Maik.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.