Stručni štab KK Sloboda Dita

Sloboda Dita spremna za Play Off

Tuzlanska ekipa jučer je došla do velike pobjede nad Igokea Partizanom kojom su jednom nogom već ušli u doigravanje za prvaka BiH.

Bila je jako teška utakmica ,ekipa Igokea Partizana se pokazala kao jako dobra ekipa i mislim da su jedni od kandidata za prvo mjesto, a pobijediti jednu ovakvu ekipu je veliko zadovoljstvo. Nama je u toku utakmice malo popustila koncentracija naročito na mjestu play-a, ali nadoknadili smo to borbenom igrom i brzim kontara napadima, te okrenuli rezultat u svoju korist i na kraju slavili."

"Ova pobjeda nam mnogo znači u borbi za četvrto  mjestu u Play Off-u.  Do kraja moramo da dobijemo još najmanje jednu ili dvije utakmice, a mnogo će zavisiti i od rezultata Borca."

Na pitanje može li Sloboda Dita uraditi neđto više u Play Off-u Muminović je odgovorio:

Svaka ekipa ima svoje ciljeve, mi smo svoj prvi ostvarili ulaskom među osam najboljih , drugi je ući među četiri , a na kraju zađto i u Play Off-u ne pokušati nešto više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.