Napadač Novog Pazara poručuje

"Sarajevo bi bio izazov, imam ponude iz Premijer lige"

Edmir Škorić

Najbolji strijelac Novog Pazara Admir Kecap najvjerovatnije će karijeru nastaviti u Premijer ligi BiH.

Početkom godine Kecap se iz litvanske Suduve vratio u Novi Pazar, a njegova nova destinacija trebala bi biti u BiH. Nekoliko je opcija, a među glavnim kandidatima za njegovo dovođenje su Mladost Doboj Kakanj, Sloboda i Sloga iz Simin Hana, što nam je potvrdio u telefonskom razgovoru.

"U kontaktu sam s nekim klubovima iz Bosne i mislim da bi se uskoro trebalo riješiti pitanje nastavka moje karijere. U opciji su premijerligaši Mladost, Sloboda i prvoligaš Tuzla City, a ranije smo pričali i sa Sarajevom, ali ništa konkretno se nismo dogovorili. Sarajevo je najveći klub i bio bi izazov igrati za ekipu s Koševa", rekao je Kecap, dodavši:

"Poznajem dosta dobrih bh igrača. U prvom redu tu je Nermin Jamak, koji je igrao u Željezničaru, a zajedno smo igrali u Litvaniji. Imao sam priliku da upoznam i Kerlu i igram protiv njegove ekipe, a poznajem Stojanovića i Ademovića, koji su bili u Bijeljini".

Dodao je da mu dolazak u BiH ne bi teško pao jer ima ovdje dosta prijatelja iz Beograda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ipak, nemam često tu priliku da dolazim u posjetu Sarajevu i prijateljima i rođacima jer nedostaje slobodnog vremena, ali to se uskoro možda i promijeni", dodao je.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.