Iskusni trener potpisao trogodišnji ugovor

Miroslav Nikolić novi trener Partizana

D. Rakanović

Miroslav Nikolić je novi trener beogradskog Partizana. 

Iskusni stručnjak potpisao je trogodišnji ugovor sa crno-bijelima i na klupi će naslijediti Aleksandra Džikića koji je prešao u Budućnost iz Podgorice. 

Nikolić će tako poslije 19 godina ponovo sjesti na klupu Partizana. U prvom mandatu Nikolić je vodio Partizan od 1996. do 1998. godine i osvojio je nacionalno prvenstvo 1997. 

Iskusni stručnjak je prethodne sezone bio trener Dinamika sa kojim je u debitantskoj sezoni u elitnom društvu izborio mjesto u Superligi. 

Nikolić je u svojoj bogatoj karijeri sjedio na klupi Radničkog, IMT-a, Goše, Maribora, Partizana, Budućnosti, Crvene zvezde, Radničkog iz Beograda, Vojvodine, Apolona, Hemofarma, Avtodora i Dinamika. 

 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.