Uprava časti navijače

Besplatan ulaz na sve domaće utakmice Sloge

Midhat Šljivak

Ekipa Sloge iz Simin Hana jedan je od najvećih favorita za ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Prvi čovjek ovog kluba Azmir Husić ne štedi novac kako bi doveo velika pojačanja, a rukovodstvo ovog kluba je pred start nove sezone odlučilo i da počasti navijače.

Uprava Sloge donijela je odluku da će ulaz na svim domaćim utakmicama u narednoj sezoni biti besplatan, te na taj način svi simpatizeri tima iz okoline Tuzle mogu bez ikakve novčane naknade gledati utakmice tima kojeg podržavaju.

Ova odluka je prava rijetkost u bh. fudbalu, ali sigurno je da će navijači ovog tima imati šta da vide u novoj sezoni, posebno zbog činjenice da su u klub stigla velika pojačanja u pohodu na Premijer ligu BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nova sezona Prve lige Federacije BiH počinje 5. augusta, a Sloga će u prvom kolu dočekati ekipu Metalleghea iz Jajca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.