Promjene na Koševu?

Crnkić odlazi, Deni Hočko stiže na Koševo?

M. Šljivak

Nermin Crnkić (25) mogao bi uskoro napustiti FK Sarajevo.

Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, ovaj 25-godišnji fudbaler na stolu ima ponudu neimenovanog kluba i postoji velika mogućnost da će on napustiti Bordo tim.

Crnkić će, kako stvari stoje, u narednim danima napustiti klub s Koševa, koji će na ime obeštećenja dobiti određeni novčani iznos.

Ukoliko se ovaj transfer realizuje, Sarajevo će u svoje redove dovesti 23-godišnjeg Crnogorca Denija Hočka. Ovaj fudbaler veznog reda trenutno nosi dres Budućnosti iz Podgorice, ali će on po svemu sudeći u narednim danima postati novi član bh. tima. 

Treba istaći da je Hočko igrao za omladinske selekcije Crne Gore, a prošle sezone je nastupio u 31 utakmici za Budućnost uz dva postignuta gola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, neslužbeno saznajemo da u redovima Bordo tima tragaju za kvalitetnim rješenjem na poziciji štopera. Za sada je dresu sarajevskog tima najbliži Amer Dupovac, nekadašnji igrač ovog tima.

Do početka sezone u Premijer ligi BiH ostalo je svega pet dana. U Sarajevu će do tada gotovo sigurno biti promjena, a Bordo tim sezonu otvara protiv ekipe Zrinjskog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.