Novi stoper Slobode za SportSport.ba

Ignjatović: Idemo u Široki da se nadigravamo

E. Dindić

Aleksandar Ignjatović stameni stoper kluba sa Tušnja vrlo brzo je pobrao simpatije svih zaljubljenika crveno-crne boje. 

Ovaj stoper oduševio je struku kluba sa Tušnja kao i sve navijače, i sigurno će predstavljati veliko pojačanje u narednoj sezoni za klub iz Tuzle. 

Ignjatović je govorio za SportSport.ba o dosadašnjem toku priprema, kao i o novoj sezoni gdje u 1. kolu fudbaleri Slobode gostuju ekipi Širokog Brijega.

"Polako ulazimo u posljednji dio priprema, pred novu sezonu. Dosta toga smo radili na fizičkom i taktičkom planu, koje su bile jako naporne. Predstoji nam još samo da se osvježimo u narednih par dana, i spremni dočekamo prvenstvo. Prva utakmica je sigurno jako bitna za nastavak prvenstva, u kojem očekujem da igramo važnu ulogu. Idemo u Široki Brijeg da se nadigravamo i donesemo bodove kući. Svjestan sam da će to biti jako težak zadatak, ali spremni smo na to. Domaćin je jako ozbiljna ekipa, i sigurno da im neće lagano biti protiv nas. Igraju i važnu utakmicu u Europi, i sigurno je da će u toj utakmici dati sve od sebe da prođu u narednu rundu, ali biće i umorni protiv nas. Želim im sve najbolje u Europi, ali u nedjelju dolazimo da se borimo do kraja i ne sumnjam uz maksimalno zalaganje svih nas da ćemo se zadovoljni vratiti u Tuzlu", rekao je Ignjatović.

Podsjetimo, utakmica 1. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine između Širokog Brijega i Slobode na rasporedu je u nedelju sa početkom od 20:30 sati. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.