Novi dresovi za sezonu 2017/2018.

Fudbaleri Mladosti predstavili nove dresove

E. Škulj

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja su na posljednjem treningu pred početak nove sezone predstavili dresove za sezonu 2017/2018.

Gostujuća garnitura dresova u novoj sezoni će biti bijele boje za razliku od prethodnih kada je bila ljubičasta, dok će domaća garnitura ostati u tradicionalnoj crvenoj boji.

Dres dobojskog premijeligaša krasi Grb Općine Kakanj, dok su ispod Grba Kaknja i preostala dva sponzora kluba, HeidelbergCement grupacija i MGM Apoteke koje su u vlasništvu predsjednika Mladosti Mensura Mušije.

Iz tabora Mladosti su poručili kako će u novoj, njihovoj trećoj sezoni u Premijer ligi Bosne i Hercegovine na prsima i u srcima s ponosom nositi Grb Kaknja i braniti boje Doboja iz

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kaknja.

Proizvođač dresova je kao i prethodne sezone Joma.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.