Treneri nakon meča

Žižović: Najrealniji rezultat; Starčević: Pravit ću izmjene

Fudbaleri Radnika i Krupe podijelili su bodove u današnjem meču 1. kola Premijer lige BiH odigravši meč bez golova.

Treneri obje ekipe saglasni su u tome da je ovo i najrealniji rezultat te nisu previše nezadovoljni. 

"Mislim da je ovo realan rezultat po svemu prikazanom. Čestitam momcima na dopadljivoj igri iako su uslovi bili veoma teški - 37 stepeni. Vidjećemo šta će biti protiv Slobode, mi idemo u svaki meč da izvučemo što više bodova, ali je prvo potrebno da se slegne ova utakmica", rekao je trener Radnika Mladen Žižović.

S druge strane, trener Krupe Slobodan Starčević smatra da njegov tim nije igrao na nivou kao iz pripremnih mečeva.

"Nismo igrali na onom nivou iz pripremnih mečeva. Nismo mogli da im pariramo u zadnjih 20 minuta. Mislim da ćemo napraviti određene izmjene u narednih sedam dana. Nismo adekvatno odgovorili na njihove izmjene danas. Ovo nije loš rezultat za malu Krupu, ulazimo u prvenstvo sa jednim bodom iz jednog meča i to nije loše", rekao je Starčević.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.