Foto: Screenshot

Sjajan pogodak Oscara Rodrigueza protiv Cityja

Novi Kraljevi dolaze: 'Bomba' Realovog tinejdžera

Manchester City i Real Madrid su odmjerili snage u okviru Međunarodnog kupa šampiona, a Građani su uspjeli doći do uvjerljive pobjede rezultatom 4:1.

Gledaoci u Los Angelesu su imali priliku pratiti fantastičan meč, a iako je i Real imao veliki broj prilika, fudbaleri Cityja su svoje prilike iskoristili i na kraju slavili ubjedljivu pobjedu.

Za City su pogađali Otamendi, Sterling, Stones i Diaz, dok je počasni pogodak za Real postigao mladi Oscar Rodriguez.

Rodriguez je bio samo jedan od mladih igrača Reala koji su dobili šansu u drugom poluvremenu, a on se za pruženu priliku odužio na fantastičan način. Naime, ovaj 19-godišnji izdanak Realove škole fudbala je u 90. minuti postigao zaista spektakularan gol sa velike udaljenosti.



Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.