Iz Doboj Kaknja potvrdili za SportSport.ba

Mladost - Željo: Ulaznice u prodaji u subotu, cijena 7 KM

Samir Mlaćo

U Doboju kod Kaknja traju posljednje pripreme za subotnji duel sa Željezničarom.

 Naime, očekuje se da će tribine stadiona u Doboju kod Kaknja biti ispunjene do posljednjog mjesta i svi vjeruju u pravi spektakl.

Svoj dolazak u velikom broju najavili su i navijači Željezničara, a iz kluba sa Grbavice na svojoj zvaničnoj stranici saopćili su svojim navijačima da će biti smješteni na sjevernoj tribinu uz cijenu ulaznice 5 KM. Ipak iz Mladosti su za SportSport.ba kazali da je cijena ulaznice 7 KM.

"Sve je spremno za utakmicu i nadamo se pravoj sportskoj atmosferi na tribinama našeg stadiona. Cijena je 7 KM za tribinu sjever i zapad, a  prodaja karata u subotu na stadionu počinje od 10 sati", istakao nam je direktor Mladosti Doboj Kakanj Enes Bistrivoda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč u Doboju kod Kaknja igra se sa početkom u 17:30 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.