Velika čast za nekadašnjeg bh. igrača

Službeno: Salihamidžić novi sportski direktor Bayerna!

Endin Čaušević

Legendarni bosanskohercegovački fudbaler Hasan Salihamidžić najveći trag u svojoj karijeri ostavio je dok je nastupao za minhenski Bayern s kojim je postao i prvak Evrope.

Salihamidžić je prije nekoliko godina završio svoju karijeru u dresu Wolfsburga, ali će najviše ostati upamćen po igrama u dresu Bayerna. Popularni Brazzo je za Bavarce igrao od 1998. godine do 2007. godine, a 2001. godine postao je prvak Evrope.

Očito je da to znaju cijeniti na Allianz Areni jer su čelnici ovog njemačkog velikana odlučili da pronađu nekadašnjem bh. igraču funkciju u Bayernu. Bavarci su zvanično potvrdili da je Salihamidžić novi sportski direktor ovog kluba što je zaista velika čast. Na ovu poziciju Brazzo dolazi umjesto Matthiasa Sammera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.