Foto: EPA

Slavni sprinter ne krije ljubav prema fudbalu

Bolt je spreman: Čeka Mourinhov poziv u United

Poznato je da je Usain Bolt veliki zaljubljenik u fudbal i veliki navijač Manchester Uniteda. Jamajčanin će se na predstojećem Svjetskom prvenstvu oprostiti od atletike, a sigurni smo da, nakon toga, ne bi imao ništa protiv da se okuša u fudbalu.

San sprinterske zvijezde je jednog dana obući dres voljenog Manchester Uniteda, a šaljivi Bolt ističe kako svakog trenutka očekuje Mourinhov poziv u ekipu.

"Svi znaju da uvijek pričam o igranju fudbala. Čekam Mourinhov poziv...Mislim da čeka posljednji dan prelaznog roka", našalio se Bolt.

Svjetsko atletsko prvenstvo u Londonu počinje ovog petka i trajat će do 13. augusta, a 30-godišnji Bolt, osmostruki osvajač zlatne olimpijske medalje, će i na ovom takmičenju biti glavni favorit za najsjajnije odličje u utrci na 100 metara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.