Policija istražuje slučaj

Robert Horry pod istragom nakon tuče na basketu

D. Rakanović

Sedmostruki NBA prvak Robert Horry nalazi se pod istragom policije u Los Angelesu nakon tuče na turniru u basketu prošle sedmice. 

Podsjetimo, nekadašnji igrač Lakersa, Houstona i San Antonija učestvovala je u tuči kada ga je nepoznata osoba odgurnula, da bi nakon toga Horry nasrnuo na njega i šakama zadao nekoliko udaraca. 

Legendarni košarkaš istakao je da ga je neimenovani čovjek stalno provocirao i dobacivao mu prije nego što je izbio fizički sukob. 

"Lik me provociora sve vrijeme. Odgurnuo me. Tamo odakle ja dolazim, branite se u takvoj situaciji“, rekao je Horry za TMZ i dodao da je odlučio prestati jer je shvatio da jedino on ima nešto da izgubi u ovoj situaciji.  

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.