Počinje Bundesliga

Bayern kreće u odbranu titule bez šestorice igrača

D. Rakanović

Bayern iz Minhena u petak kreće u odbranu naslova njemačkog prvaka.

Ekipi Carla Ancelottija u goste stiže Bayer iz Leverkusena. Italijanski stručnjak će morati složiti ekipu bez čak šest igrača, s obzirom da neće moći računati na Neuera, Thiaga, Martineza, Jamesa, Boatenga i Bernata.

“Neuer nekad trenira s nama, nekad individualno. Neće igrati sutra, neću riskirati. Vjerojatno će se vratiti protiv Werdera”, rekao je Ancelotti i dodao:

“Martinez i Thiago priključiće se treninzima sljedeće sedmice. James je danas odradio individualni trening, ali nisam siguran hoće li biti spreman do Bremena.”

Utakmica između Bayerna i Bayera igra se od 20:30 sati. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.