Dosta izostanaka

Sloboda oslabljena protiv Zrinjskog

E. Škorić

Nogometaši Slobode prodisali su nakon pobjede u Vitezu, no slijedi težak meč u Tuzli.

Slobodi u petom kolu Premijer lige u goste dolazi aktuelni prvak Zrinjski, koji u svakom meču ide na pobjedu, dok iste ambicije imaju i crveno-crni.

Zbog suspenzije Krpić neće igrati, a danas će zasjedati Apelaciona komisija i bit će zanimljivo vidjeti hoće li biti smanjena kazna za napadača Slobode.

Husić i Zukić definitivno ne igraju zbog povrede, dok Lazevski zbog smrtnog slučaja u porodici možda propusti duel, mada trener Vlado Jagodić ističe da postoje šanse da zaigra.

Pod upitnikom je i Đorđilović, koji nije u najboljem zdravstvenom stanju, tako da bi svi ti izostanci mogli uveliko da otežaju posao Jagodiću i stručnom štabu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret Slobode i Zrinjskog igra se u nedjelju do 20 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.