Optimizam u redovima Sloge

Fudbaleri Sloge spremni za derbi s Olimpikom

Emir Dindić

Fudbaleri Sloge iz Simin Hana u okviru 4.kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine imaju veoma teško gostovanje u Sarajevu protiv ekipe Olimpka.

Današnji trening izabranici Darka Vojvodića, uglavnom su radili na uigravanju  posljednjih akcija, odnosno ispravljanju taktičko-tehničkih nedostataka pred veliki derbi. 

Kako navode iz Sloge, svi su spremni i vrijedno su radili protekle sedmice, tako da očekuju dobru utakmicu u Sarajevu. Ekipu Olimpika izuzetno poštuju, no isto tako ističu da će se i oni nešto pitati, te obećavaju veliku borbu do zadnjeg minuta susreta. 

Najzanimljivije detalje sa današnjeg treninga pogledajte u našoj fotogaleriji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.