SportSport.ba na treningu ekipe iz Simin Hana

Sloga oslabljena putuje u Tešanj

Emir Dindić

Fudbaleri Sloge nakon teškog susreta u kupu Bosne i Hercegovine, gdje su slavili pobjedu u Orašju rezultatom 3:2, okreću se prvenstvenim zadacima. 

Šef stručnog štaba Sloge Darko Vojvodić danas je svojim izabranicima pripremio jedan lakši trening pred nedeljno gostovanje u Tešnju. Ispravljali su se nedostaci, i ugiravale se posljednje akcije pred susret sa ekipom TOŠK-a. 

Kako kažu i pored svih problema koji su ih zadesili, u Tešnju će dati sve od sebe da ostvare pozitivan rezultat.

Ekipa iz Simin Hana biće oslabljena u ovom susretu jer zbog tri žuta kartona ovaj susret propustiće standardni prvotimci ovog kluba Muris Pirić i Nemanja Stjepanović. 

Najzanimljivije detalje sa današnjeg treninga pogledajte u našoj fotogaleriji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.