Portugalac jasno poručio

Pepe: Real Madrid je dio moje prošlosti

Portugalski defanzivac Pepe sinoć je u meču Lige prvaka igrao protiv svog bivšeg kluba Porta.

Ovaj iskusni defanzivac danas je član Bešiktaša, a prije tačno deset godina nosio je dres Porta, da bi kasnije prešao u Real Madrid. 

Sa Realom je osvojio sve  što se osvojiti može, a za španski AS je nakon meča protiv Porta rekao da je Kraljevski tim dio njegove prošlosti i da ne žali što je otišao.

"Kakva žal? Jasno sam donio odluku. Moje vrijeme u Real Madridu se završilo, a ovo je nova faza u mojoj karijeri. Izabrao sam Bešiktaš kako bih i dalje bio sretan u karijeri. Real Madrid je dio moje prošlosti. Bio sam tamo veoma sretan, baš kao u Portu i Maritimou", rekao je Pepe. 

Podsjetimo, Pepe je sinoć odigrao cijeli susret za Bešiktaš u paru sa Duškom Tošićem u zadnjoj liniji. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.