Šok za Cleveland

LeBron boluje od svinjske gripe!?

Zvijezda Cleveland Cavaliersa Lebron James mora proći doktorske pretrage kako bi se utvrdilo boluje li od svinjske gripe, piše u srijedu dnevnik "Cleveland Plain Dealer".

James, koji se žalio na simptome gripe, nije igrao utakmicu predsezone protiv Washington Wizardsa (poraz 109-104). Čelnici kluba su mu rekli da se odmara kao i dvojici njegovih saigrača Darnellu Jacksonu i Cobyju Karlu. Sva su trojica upitna za nastup u pripremnoj utakmici u petak protiv San Antonio Spursa.

Pretrage će provesti doktori NBA, koji su ostalim članovima Cleveland Cavaliersa rekli da "često peru ruke i da ograniče kontakte".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.