Informacije koje smo sa nestrpljenjem čekali

Poznata težina povrede Miralema Pjanića

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić povrijedio se tokom zagrijavanja pred sinoćnji meč Lige šampiona između Juventusa i Olympiakosa. 

Pjanić je trebao bti u prvoj postavi u tom duelu, ali je zbog povrede mišića odlučeno da susret počne sa klupe. Nakon meča rečeno je da će više svari oko njegove povrede biti poznato ujutru, a srećom prve jutarnje informacije su veoma pozitivne. 

Kako prenosi italijanski portal webcalcio.net Pjanićeva povreda nije teže prirode i on će biti potpuno spreman za nekoliko dana. Ipak, radi predostrožnosti Mali princ će propustiti meč italijanske Serije A kojeg Juventus ovog vikenda igra na gostovanju kod Atalante. 

Kako isti izvor prenosi, stručni štab Juventusa je svjestan da Pjanića čeka veoma teška i važna utakmica u dresu reprezentacije nardnog vikenda na Grbavici te ga upravo zbog toga neće požurivati sa oporavkom i dopustit će mu da preskoči Atalantu. 

Podsjetimo, Juventus je sinoćnju utakmicu riješio u svoju korsit sa 2:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.