Pri izlasku iz igre

Navijači ponovo izviždali Piquea

Gerard Pique i večeras je bio na meti navijača reprezentacije Španije. 

Defanzivac Barcelone se u kvalifikacijskoj utakmici protiv Albanije na terenu zadržao do 59. minute, a pri izasku ii ovoga puta su ga dočekali zvižduci.

Iako je od dijela navijača dobio i aplauze, daleko više je bilo pristalica "crvene furije" koje su svaki Piquov kontakt s loptom ispratili zvižducima, pa tako i sami izlazak iz igre. 

Veliki gnjev navijača Pique je na sebe navukao time što u posljednje vrijeme sve više ističe pripadnost Kataloniji koja se bori za otcjepljenje od Španije. 

Inače, za Piquea je ovaj kvalifikacijski ciklus završen jer će zbog žutog kartona koji je dobio večeras propustiti preostalu utakmicu u Izraelu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.