Dat će podršku selektoru

Igrači Velsa žele da Coleman ostane

Reprezentacija Velsa nije se uspjela plasirati na drugo vezano veliko takmičenje. 

Nakon što su odigrali sjajno na Evropskom prvenstvu u Francuskoj prošle godine i igrali polufinale gdje ih je eliminisala selekcija Portugala, Vels je ipak ostao bez učešća na Mundijalu u Rusiji. 

Presudio je posljednji meč u kvalifikacijama kojeg je Vels izgubio na domaćem terenu od Irske sa 1:0, ali igrači Velsa ipak namjeravaju dati podršku njihovom selektoru Chrisu Colemanu nakon ovih kvalifikacija. 

Kako prenosi Sky Sport, Gareth Bale i kompanija sastat će se sa selektorom te će mu prenijeti njihov stav o njegovom radu uz nadu da će on ostati selektor i u budućnosti. 

Podsjetimo, Colemanu ugovor sa Fudbalskim savezom Velsa isitiče narednog ljeta i on će uskoro sjesti sa čelnicima Saveza kako bi se razgovaralo o eventuialnom produženju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.