Nadmudrio dvojicu igrača Čelika

Zajmovićev dribling kakav se ne viđa često u našoj ligi

Fudbaler Željezničara Dženan Zajmović je pred početak sezone na Grbavicu stigao 'na mala vrata' iz Travnika, ali dobio je priliku u prvom timu koju za sada sasvim dobro koristi.

Zajmović u posljednje vrijeme igra važnu ulogu u ekipi Plavih sa Grbavice, a tako je bilo i danas u Zenici gdje je malo nedostajalo da se upiše u strijelce u pobjedi 3:0.

Ipak, ovaj 22-godišnjak se potrudio da se istakne jednim potezom, tačnije driblingom koji se ne viđa baš često na bh. terenima.

U 84. minuti, Zajmović je bio u prodoru i praktično je 'prošao' kroz dvojicu igrača Čelika koji su ga pokušali zaustaviti. Na njegovu žalost, nije uspio upisati asistenciju ali je svakako njegov potez vrijedan pažnje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.