Član Bratstva pred Slobodu

Hasić: Bod u Orašju nam puno znači, želimo prolaz

Samir Mlaćo

Pred duel osmine finala Kupa BiH protiv Slobode danas je održana press konferencija FK Bratstvo Gračanica.

U Gračanici vjeruju da će to biti pravi derbi, ali i da mogu do iznenađenja.

"Nama utakmica sa Slobodom je kao i svaka utakmica, a taj klub respektujemo. Oni imaju ime i tradiciju, ali to na terenu ne znači ništa. Mi ako budemo dobro igrali možemo proći dalje. Što se tiče niza loših igara, imali smo i dosta nesreće, a protiv Orašja smo igrali veoma dobro. Tamo smo osvojili bod, ali zaslužili bod. Taj bod nas je digao psihički i nadam se da će sutra doći dosta publike. Najavljuje se i lijepo vrijeme", kazao je iskusni vezista Šerif Hasić.

"Dolaze nam stari poznanici, naši sportski prijatelji, ekipa Slobode sa kojom imamo dobro iskustvo kada su u pitanju prvenstvene ali i kup utakmice. Ja zaista očekujem dobru utakmicu iako su obje ekipe u nešto slabijoj formi, međutim ubijeđen sam da će Bratstvo dobiti ovu utakmicu i plasirati se dalje. Učiniti ćemo sve da obezbijedimo prave sportske uslove, te pozivam navijače i jednog i drugog kluba da dođu na utakmicu jer će imati šta vidjeti. Ma kakav rezultat bio želim da se rastanemo kao dobri prijatelji", rekao je prvi čovjek Bratstva, Nusret Helić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.