Foto: EPA

Otkrio na Radeni Cadeni

Gazda Reala zbog Modrića i Balea prima bizarne poruke

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez gostujući na Radio Cadeni otkrio je posebnu zanimljivost. 

Kraljevski klub u posljednjih pola desetljeća hara Evropkom, u zadnje četiri sezone osvojena su tri trofeja u Ligi prvaka, a nakon svakog velikog uspjeha Florentinu Perezu dolaza čestitka i podsjetnik od strane prvog čovjeka Tottenhema Daniela Levyja. 

U svakoj poruci ekscentrični gazda Tottenhama podsjeti Pereza da u uspjehu Real Madrida i on ima svoje prste. 

"Svaki put kada osvojimo Ligu prvaka, Daniel Levy mi šalje istu poruku. Čestitke na evropskom naslovu prvaka koji si osvojio s - mojim igračima", otkrio je Perez.

Podsjetimo, Tottenham je u prošlosti Realu Madridu za veliki novac prodao Garetha Balea i Luku Modriću. Čini se kako Levy ni dan danas nije prežalio odlazak pomenute dvojice nogometaša. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.