Ronaldo ima svoje mišljenje

"Barca sve njih dovodi da igraju za Messija"

Veoma zanimljivu priču donosi španski list Diario Gol, a odnosi se na Cristiana Ronalda i njegovo mišljenje o najskupljem pojačanju Barcelone Ousamni Dembeleu.

Podsjetimo, francuski fudbaler je prošlog ljeta stigao u Barceloonu u transferu vrijednom 105 miliona eura, a kako prenosi pomenuti izvor, Cristiano Ronaldo je u to vrijeme rekao sigračima iz Reala da nikada nije čuo za Dembelea. 

"Sve njih Barca dovodi samo da igraju za Messija. Tako je bilo sa Neymarom, tako će biti i sa ovim novim", rekao je navodno Ronaldo u to vrijeme saigračima iz Reala. 

Naravno, teško je povjerovati u to da Ronaldo nikada nije čuo za Dembelea obzirom da je Francuz igrao za Borussiju Dortmund i reprezentaciju Francuske, ali možda mu možemo povjerovati jer je već ranije imao dosta izjava o tome da ne prati Bundesligu. 

Portugalski fudbaler je prije nekoliko godina priznao da nikada nije čuo za Marija Gotzea i tom prilikom je otkrio da nema često priliku gledati njemački fudbal.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.