Veliko nezadovljstvo trenera Sloge

Vojvodić: Nijedan gol Slobode nije bio regularan, osakaćeni smo danas

Midhat Šljivak

Sloga iz Simin Hana poražena je danas na Tušnju od Slobode u revanš susretu četvrtfinala Kupa BiH rezultatom 2:0.

Tako se tim Darka Vojvodića oprostio od nastupa u ovom takmičenju, a trener federalnog prvoligaša je nakon meča istakao veliko nezadovoljstvo suđenjem.

"Zaslužena pobjeda Slobode, mada smo danas osakaćeni ne znam kome to u prilog. Upropastio je utakmicu onaj koji je trebao biti zadužen za fer i korektnost. Da vam pošteno kažem, mislim da nijedan gol nije bio regularan. Dao nam je tri crvena kartona koja se prenose u prvenstvo i to najboljim igračima. Upropastio nas je za prva dva kola i ovo su dalekosežne posljedice za naredni periodu", rekao je Vojdović, te je dodao:

"Kod drugo gola bio je čist prekršaj, a kod prvog je bio ofsajd", istakao je trener Sloge.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.