Strijelac pobjedonosnog gola

Sve više dobija priliku

Šabanadžović: Mnogo mi znači Adžemovo povjerenje

Željezničar je sinoć u prvom susretu četvrtfinala Kupa BiH slavio na Pecari protiv Širokog Brijega.

Jedini gol na utakmici viđen je u 87. minuti, a za slavlje Željezničara pobrinuo se mladi Anel Šabanadžović, koji je istakao da su Plavi zasluženo slavili u Hercegovini.

"Utakmica je bila teška. Široki Brijeg je jedna dobra ekipa protiv koje smo znali da neće biti lako igrati. Odigrali smo jednu dobru utakmicu i na kraju zasluženo pobijedili", kazao je Šabanadžović za klupsku stranicu, te se osvrnuo na svoj gol:

"Naravno da mi je drago što sam postigao gol, ali ono što je najbitnije je da je on mojoj ekipi donio važnu pobjedu i gol u gostima koji nam može biti od velikog značaja. U nedjelju očekujemo još jednu sličnu, tešku utakmicu i nadamo se sličnom ishodu. Znači mi mnogo što sam kao mlad igrač dobio priliku da igram dosta utakmica, to će mi značiti za dalji napredak i razvoj", istakao je Šabanadžović.

Prvenstvena utakmica Širokog Brijega i Željezičara igra se u nedjelju u 16:00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.