Pripreme u Turskoj

Igrači Mladosti na odmoru do 5. januara

Prvotimci Mladosti iz Doboja kod Kaknja od jučer su i službeno na zimskoj pauzi.

Okupljanje fudbalera bh. premijerligaša i početak priprema za proljetni dio sezone zakazan je za 5. januar 2018. godine, a na klupskoj stranici je objavljen i plan samih priprema.

Kako je navedeno, prvi dio priprema će biti odrađen u Bosni i Hercegovini do 21. januara kada ekipa putuje na drugi dio priprema, koji će se, kao i svake godine, odraditi u Antaliji (Turska).

Povratak u Bosnu i Hercegovinu je predviđen za 4. februar, gdje će se nastaviti završna faza priprema.

Mladost će tokom priprema, kako u Bosni i Hercegovini tako i van naše zemlje, odigrati više pripremnih utakmica, a imena protivnika će naknadno biti objavljena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.