Nemanja Matić još vjeruje

"Nije gotovo, Manchester United je uvijek u igri"

Edmir Škorić

Iako Manchester City ima 11 bodova, pojedinci se u Manchester Unitedu ne slažu da je gotova borba za naslov prvaka.

City je nedavno slavio na Old Traffordu s 2:1 i tako pobjegao Unitedu na 11 bodova, ali srbijanski veznjak Nemanja Matić vjeruje da još uvijek nije gotovo kada je u pitanju trka za titulu.

"Prednost je velika, 11 bodova je puno, ali liga nije gotova. Siguran sam da će do kraja biti zanimljivih utakmica i naravno postoji mogućnost da City negdje prospe bodove", kazao je Matić za Sky Sports.

"Kao što rekoh, puno je ostalo da se igra i ne treba nas otpisati iz trke za naslov. Jasno nam je da bismo morali dobiti sve utakmice do kraja, ali u Premier ligi je baš sve moguće i nećemo tek tako dići ruke od prvog mjesta", tvrdi Matić.

"Manchester United je uvijek u igri. Ušli smo u osminu finala Lige prvaka, igramo dobro općenito i ne možemo tek tako kazati da je završeno prvenstvo u Engleskoj", zaključuje bivši veznjak Chelseaja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.