Transfer blizu realizacije

Mladost osigurala prvo pojačanje za januar? · Saznajemo

U FK Mladost polako, ali sigurno slažu tim s kojim će ući u drugi dio sezone u BH Telecom Premijer ligi BiH.

Prvo pojačanje trenutno šestoplasirane momčadi bh. šampionata će, prema nezvaničnim informacijama, biti 26-godišnji bh. napadač Dalibor Pandža koji je trenutno bez angažmana.

Ovaj nekadašnji juniorski reprezentativac BiH je već neko vrijeme u pregovorima s čelnicima Mladosti i, ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno, u narednim danima bi trebao potpisati ugovor. Dogovor je blizu, a uskoro bi mogla stići i zvanična potvrda transfera.

Pandža je posljednji angažman imao u Italiji, gdje je igrao za Santarcangelo koji se takmiči u tamošnjem trećem rangu, a za ovaj klub je prema podacima Transfermarkta odigrao svega tri utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ranije je bio član Dinama, Lokomotive, Sesveta, Olimpika, marokanskog MAS Fesa, izraelskog Ironi Neshera, te FK Sarajevo u kojem je ujedno i započeo svoju fudbalsku karijeru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.