Plavi u Austriji pronašli lijevog beka

Mehremić u četvrtak postaje član Željezničara?

Samir Mlaćo

Nogometaši Željezničara nalaze se na zimskoj pauzi, a do tada čelnici kluba vode pregovore sa potencijalnim pojačanjima. 

Jasno je da su Plavi limitirani na poziciji lijevog beka, a čini se da je taj problem sada i riješen. Naime, u četvrtak će novi član Željezničara postati 25-godišnji Sarajlija Adi Mehremić koji je u našoj zemlji nosio dres Radnika Hadžići, Veleža i Olimpika, a posljednji angažman imao je u austrijskom St. Poltenu.

Nastupao je i za Senicu, Frydek Mistek, te Ružomberok. Treba istaći da je Mehremić posljednjih pola godine proveo u St. poltenu, ali se nije naigrao, s obzirom da je posljednji nastup upisao 05.08.2017. godine protiv Laska (2:0).

Nakon toga više nije dobijao šansu. Sa Željezničarom bi trebao potpisati jednoipogodišnji ugovor.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.