Potpisao ugovor u septembru

Sadiković dobio pravo nastupa za Mladost

Damir Sadiković stekao je pravo nastupa za Mladost iz Doboja kod Kaknja, potvrdili su iz kluba. 

Bivši mladi reprezentativac BiH je u Mladost stigao krajem septembra, ali nije imao pravo nastupa sve do danas, kada je zvanično registrovan kao novi igrač šestoplasirane momčadi bh. prvenstva.

Sadiković je u proteklim mjesecima trenirao s Mladosti i pripremao se za period koji predstoji, a ugovor sa ekipom koju vodi Edis Mulalić je, podsjećamo, potpisao na 18 mjeseci.

Nema sumnje da će ovaj dvadesetdvogodišnji vezni fudbaler biti pravo osvježenje u sastavu Mladosti. Iza sebe već ima 64 nastupa u elitnom bh. rangu, koje je sakupio igrajući za Željezničar u razdoblju od 2014. do 2016. godine.

Uprava kluba i direktor Mladosti su u pregovorima sa još nekoliko igrača koji bi mogli biti od pomoći u drugom dijelu sezone. Kakanjski tim ima za cilj da zadrži šestu poziciju i izbori plasman u Ligu za prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.